Termeni si conditii

Termeni și condiții

Site-ul www.glasstek.ro, este proprietatea SC GLASSTEK SRL  înregistrat în București, J40/13218/2003 , CUI/CIF: RO 15788382.

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. GLASSTEK își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi găsită accesând această pagină, numita „Termeni și condiții”.

GLASSTEK garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (informare), pe site-ul glasstek.ro și nu îi conferă dreptul de a descarcă sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei fără acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legătură web – link – către glasstek.ro este limitat, neexclusiv și revocabil, și este acordat atât timp cât nu aduce neajunsuri de orice fel pentru GLASSTEK sau oricăruia dintre partenerii noștri, numai după obținerea în scris sau prin email a acordului nostru.

Dreptul de autor a GLASSTEK asupra informațiilor publicate pe site.

Întregul conținut al site-ului glasstek.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date – este proprietatea GLASSTEK SRL și a furnizorilor săi și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul companiei a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare. Se permite folosirea site-ului glasstek.ro numai în limitele menționate în prezentul document.

Declinarea responsabilității

SC GLASSTEK SRL nu își asumă responsabilitatea pentru greșelile care pot apărea din editarea electronica sau manuală a informațiilor prezentate. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini în orice mod, datorită modificării caracteristicilor, design-ului fără notificare prealabilă de către producători. SC GLASSTEK SRL își rezervă dreptul să completeze și să modifice orice informație de pe SITE.

SC GLASSTEK SRL nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării site-ului glasstek.ro precum și pentru cele rezultând din imposibilitatea accesării anumitor link-uri publicate pe site. Valoarea maximă a obligațiilor SC GLASSTEK SRL față de orice client în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare este valoarea sumelor încasate de Societate de la clientul respectiv.